4’ncü Grupta ikinci liste açıklandı

4’ncü Grupta ikinci liste açıklandı 4’ncü Grupta ikinci liste açıklandı
A- A+

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimleri öncesi 4’ncü Meslek Komitesinde ikinci liste de adaylığını açıkladı.

Sigortacılık, Finans, Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği Grubu olan 4’ncü Grupta halen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak görev yapan İsmail Öztürk ve arkadaşları dün akşam adaylıklarını açıkladılar.

Grupta bulunan bazı Üyelerinde katılımıyla bir toplantı gerçekleştiren Öztürk ve birlikte listede yer alacakları Özlem Gökdemir ve İlhami Konuk, hizmet yarışında kendilerinin de aday olduklarını söylediler.

İsmail Öztürk burada yaptığı konuşmada; “Bizler Bolu Merkez’de faaliyette bulunan sigorta acenteleri olarak Mesleğimiz adına yaklaşık 8 yıldır aktif çalışmalar yapmaktayız. Sorunlarımızı bilerek  , tespitlerini yaparak çözüm yollarını her platformda arıyoruz, Ancak son 1 yıldır sektörümüzdeki yaşanan prim artışları, yedek parçalara gelen zamlar, kur farkları, işçilik maliyetleri gibi sebeplerden dolayı özellikle kasko ve trafik sigortaları branşı başta olmak üzere yenileme ve yeni işlerimizde ciddi sorunlar yaşamaktayız, Korsan olarak faaliyette bulunan , yetkisiz ekran kullanımı bulunan kişilerinde düşünüldüğünde sorunlarımıza çözüm olabilmek adına geçmiş tecrübelerimizle ve aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla daha da güçlenerek yeni bir oluşum içine girdik” sözleriyle geçmiş çalışma döneminin bir anlamda da faaliyet raporunu açıklamış oldu.

         Yeni bir oluşumla hizmet yarışı olarak gördükleri seçimlerde aday olduklarını ifade eden İsmail Öztürk; “Bu sebeple 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerimizde grubumuzda bulunan diğer meslek sahibi üyelerimizin de desteğini alarak Bolu Sigorta Ltd. Şti sahibi olarak ben İsmail Öztürk, Er-Kon Sigorta Ltd. Şti sahibi İlhami Konuk ve Gökdemir Sigorta Ltd. Şti sahibi Özlem Gökdemir olarak 4’ncü meslek komitesine adaylığımızı açıklıyoruz. Sigortacılık sektörünün halkımıza, Bolumuza tanıtılması için elimizden geleni yapacağız, çevre illerde bulunan meslektaşlarımızla içimizde bulunan değerli meslektaşlarımızla, Meslek Odası Başkanlarımız, Banka Şubelerimiz , Gayri Menkul Sektörümüz ile Kredi Kefalet kooperatiflerimizle daha sık biri arada olmayı arzuluyoruz. Ben ve arkadaşlarımız seçildiğimiz takdirde mevcut projelerimizi hayata geçirmek için büyük çaba göstereceğiz. Kendi meslektaşlarımız başta olmak üzere 4’ncü grupta bulunan diğer meslek grupları ile birlikte daha çok bir araya gelip istişare yaparak sorunlarımıza da çözüm aramaya devam edeceğiz. “Bu bir hizmet yarışıdır”, grubumuzdan aday adaylıklarını açıklayan diğer arkadaşlarımıza da başarılar dileriz. 01 Ekimde tüm üyelerimizi kendilerine hizmet edecek bu göreve talip olan aday adayları için oy kullanmaya bekliyoruz” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler